Pages

Sunday, February 13, 2011

Futsal DPP Tanjong Malim Meriah


12 Februari - Dewan Pemuda Pas Tanjong Malim telah mengorak langkah bagi merealisasikan Pas adalah pilihan terbaik di mata anak-anak muda Malaysia dengan mengadakan Futsal di padang Futsal dalam Kawasan Tanjong Malim.

Program yang bermula seawal jam 9.10 malam telah dihadiri oleh Ketua Pemudanya, Tn Hj Aminuddin Zulkipli, Naib Ketua Pemuda, Timbalan Setiausaha dan beberapa AJK Pemuda yang menyaksikan kesungguhan semua jawatankuasa Pemuda untuk menjayakan program ini.

Selain bersukan, program ini juga menjadi pemangkin untuk menghubungkan silaturrahim di kalangan anak-anak muda yang hadir. Kira-kira 30 orang anak muda hadir bagi menjayakan futsal kali ini.

Menurut pengarah program ini, Sdr Nasir yang juga merupakan Timbalan Setiausaha DPPTM, sambutan yang diberikan oleh pemuda amat menggalakkan. Beliau berhasrat untuk menganjurkan lagi program sebegini dan mungkin akan melaksanakan dalam bentuk pertandingan.

Majlis berakhir kira-kira jam 12.00 malam dan ditutup dengan sedikit ucapan daripada Ketua Pemuda Pas Tg Malim, Tn Hj Aminuddin Zulkipli.

0 comments: